Tervetuloa mukaan Suomen rotkojen kiehtovaan maailmaan!

Suomen rotkot esittelee kotimaamme komeimmat rotkomuodostumat Ahvenanmaan eteläisiltä saarilta aina Utsjoen pohjoisiin erämaihin. Kirjan tietojen avulla löydät oman kotiseutusi ja lomakohteesi kiehtovimmat rotkot, kurut, uurot, lukot ja rotit sekä pääset tutustumaan näiden luonnonihmeiden syntytapoihin sekä historiaan, legendoihin ja kansantarinoihin, joita hämyisten rotkojen ympärille on muodostunut.

Teos sisältää tiedot yli 500 kotimaisesta rotkosta, kurusta ja kanjonista. Kohteista 150 esitellään runsaalla värikuvituksella, elävin kohdekuvauksin, selkein ajo-ohjein, kartoin ja geologisin faktoin. Suomen rotkot sisältää satoja värikuvia ja lähes 200 karttaa. Kirja on kiehtova yhdistelmä matka-, tieto-, ja kuvakirjaa. Tuomo Kesäläisen mielikuvitusta ruokkivat kohdekuvaukset ja näyttävät luontokuvat takaavat säväyttävän luontoelämyksen myös nojatuolimatkailijalle. Teoksen asiantuntijana toimii arvostettu geologi ja palkittu kansanperinteentallentaja Aimo Kejonen. Tilaa kirja: Salakirjat.net

Suomen rotkot

Suomen rotkot
Klikkaa kuvaa ja tilaa omasi!

Suomen luolat

Suomen luolat
Suomen luolat - klikkaa kirjan kansikuvaa ja tilaa omasi

tiistai 9. syyskuuta 2014

SUOMEN ROTKOT -luento

Ilmoittaudu luennolle: TÄSTÄ ja jaa linkki myös kavereillesi!
 
Luennon yhteydessä on mahdollisuus ostaa uusi ja upea SUOMEN ROTKOT teos suoraan kirjoittajalta erikoishintaan 40 €
 
Suomen rotkot -luennolla tietokirjailija Tuomo Kesäläinen esittelee kotimaamme komeimmat rotkomuodostumat Ahvenanmaan eteläisiltä saarilta aina Utsjoen pohjoisiin erämaihin. Luennolla kuulet faktoja ja myyttejä oman kotiseutusi ja lomakohteesi kiehtovimmista rotkoista ja kuruista sekä pääset kuvien välityksellä tutustumaan näiden luonnonihmeiden syntytapoihin sekä historiaan, legendoihin ja kansantarinoihin, joita hämyisten rotkojen ympärille on muodostunut. Luento pohjautuu Tuomo Kesäläinen ja geologi Aimo Kejosen teokseen Suomen rotkot.

Ilmoittautuminen: https://www.opistopalvelut.fi/vakkaopisto/course.asp?TietueNro=5327
Ilmoittaudu viimeistään: 25.9.2014
Opettaja: Tuomo Kesäläinen
Opetuspaikka: Pohitullin koulu, alakoulun luonnontieteiden luokka: Pohjoistullitie 3, 23500 Uusikaupunki
Päivä ja kello: Torstai 2.10.2014 kello 18.00-20.15 
Kurssimaksu: 6,00 €

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti