Tervetuloa mukaan Suomen rotkojen kiehtovaan maailmaan!

Suomen rotkot esittelee kotimaamme komeimmat rotkomuodostumat Ahvenanmaan eteläisiltä saarilta aina Utsjoen pohjoisiin erämaihin. Kirjan tietojen avulla löydät oman kotiseutusi ja lomakohteesi kiehtovimmat rotkot, kurut, uurot, lukot ja rotit sekä pääset tutustumaan näiden luonnonihmeiden syntytapoihin sekä historiaan, legendoihin ja kansantarinoihin, joita hämyisten rotkojen ympärille on muodostunut.

Teos sisältää tiedot yli 500 kotimaisesta rotkosta, kurusta ja kanjonista. Kohteista 150 esitellään runsaalla värikuvituksella, elävin kohdekuvauksin, selkein ajo-ohjein, kartoin ja geologisin faktoin. Suomen rotkot sisältää satoja värikuvia ja lähes 200 karttaa. Kirja on kiehtova yhdistelmä matka-, tieto-, ja kuvakirjaa. Tuomo Kesäläisen mielikuvitusta ruokkivat kohdekuvaukset ja näyttävät luontokuvat takaavat säväyttävän luontoelämyksen myös nojatuolimatkailijalle. Teoksen asiantuntijana toimii arvostettu geologi ja palkittu kansanperinteentallentaja Aimo Kejonen. Tilaa kirja: Salakirjat.net

Suomen rotkot

Suomen rotkot
Klikkaa kuvaa ja tilaa omasi!

Suomen luolat

Suomen luolat
Suomen luolat - klikkaa kirjan kansikuvaa ja tilaa omasi

maanantai 25. elokuuta 2014

Luolamies kapsahti rotkoon ja teki kirjan

Suomen rotkot kirjan kirjoittaja Ylen TV-uutisten haastateltavana.

Suomen rotkot, kurut ja kanjonit - lue lisää!

"Kesäläinen on saanut valmiiksi yli neljä vuotta kestäneen urakan, jonka myötä valmistui yli 500-sivuinen tietoteos Suomen rotkoista. Kesäläisen ja geologi-kansanperinnetaitaja Aimo Kejosen kirja esittelee kuvin ja tarinoin 150 rotkoa eri puolita Suomea. Lisäksi paikkatiedot löytyvät yli 300 rotkosta, kurusta ja kanjonista."
http://yle.fi/uutiset/luolamies_kapsahti_rotkoon_ja_teki_kirjan__video/7411818

Lue lisää: tilaa kirja tästä
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti